Integritetspolicy och allmänna villkor


Allmänna villkor


Pratyahara drivs av Monica Hansson via enskild firma, org.nr. 198804162942. Genom att du bokar och köper kurser eller tjänster via oss binder du dig till följande villkor:


Betalning tjänsterna sker i förskott via Klarna/Boka.se alternativt faktura beroende på vad som anges för den aktuella aktiviteten eller överenskommes. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företags namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till yoga@pratyahara.se. Har du valt att delbetala en kurs/paket i det fall det är möjligt så måste kursen/paketet betalas till fullo även om du väljer att avbryta kursen tidigare än den kurstid/antal tillfällen som gäller för kursen/paketet.


Under vissa omständigheter kan det förekomma att särskilda villkor tillämpas avseende upplägg, deltagande och bindningstid för kurser, tjänster och aktiviteter. I dessa förekommande fall gäller det som avtalats specifikt mellan deltagare och Pratyahara.


Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.


Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom eller extraordinära omständigheter. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via den e-postadress som uppgavs vid bokningstillfället.


Pratyahara ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.


Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta eller vill att vi raderar dina uppgifter ber vi dig kontakta oss.


Vi kan avböja din bokning av en kurs eller tjänst hos oss om vi anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du tillbaka hela den förskottsbetalade summan.


Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.Integritetspolicy


För uppgifter som samlas in på pratyahara.se och alla subdomäner som tillhör denna domän ansvarar jag, Monica Hansson, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på yoga@pratyahara.seUppgifter om dig samlas in och lagras på följande ställen:


- E-postadresser och i förekommande fall förnamn i Mailchimp för dig som prenumererar på våra nyhetsbrev.

- E-postadress, förnamn och efternamn hos Boka.se för bokning av tider.
- Uppgifter lämnade i formulär på hemsidor vid inledande av samarbeten.
- Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på mina webbplatser.
- Kunduppgifter med namn, adress, organisationsnummer etc i Visma e-ekonomi för fakturering.
- Kunduppgifter med namn och adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser.

- Alla dessa uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom mina verksamhetsområden som idag i störst utsträckning handlar om kostrådgivning och yoga.


Jag samlar inte in någon känslig data om dig eller mina kunder.

Jag skickar bara information  om vad som är på gång i företaget, som exempelvis nya retreat, kurser, upplägg eller produkter.


Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på yoga@pratyahara.se med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet.


Gällande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk då detta kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.


Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via yoga@pratyahara.se med ditt ärende.


Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google, Mailchimp, Pinterest och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR  ansvariga för insamlandet av informationen.Senast uppdaterad: September 2020