Kostrådgivning

online & i Härnösand

Monica erbjuder dig som är redo att förändra din livsstil en hjälp på vägen. Med rätt kunskap, verktyg och motivation får du hjälp att nå dina hälsomål.


På tio veckor kan du åstadkomma en stor förändring för dig själv, och personerna runt omkring dig. Läs mer om vad jag erbjuder här nedan.

Vill du lära dig att kontrollera din vikt?


Jag kan hjälpa dig om du vill

- gå ner i vikt

- gå upp i vikt

- få hjälp med näring och hälsa under graviditeten

- få hjälp med att nå dina träningsmål


Det ingår personlig coaching, målsättning, personlig kostguide och vägledning i att göra rätt val för just Dig.


Vi går igenom din kroppskonstitution och livsstil för att ge dig alla förutsättningar för att kunna nå dina mål, och hålla dem. Vi träffas antingen online via videosamtal eller på plats i Härnösand. Ange vid bokningstillfället hur du vill mötas, och då får du även material att fylla i inför vår första träff.

Boka nu (du skickas vidare till boka.se för att genomföra bokningen.)

Är du redo?


Genom att successivt göra förändringar i din livsstil så kan du förändra inte bara hur du ser ut, utan också hur du mår. Jag kan hjälpa dig att förstå och förändra allt från din tarmflora till förbränning och hur du väljer bra mat för Dig.


Så kan vi (du och jag) tillsammans hjälpa dig att må bättre.


Jag har dessutom mycket erfarenhet av kost för vegan och vegetarian, och självklart går det att bygga muskler eller bli fit som vegan. Det är inte ens särskilt svårt eller krångligt, bara du har tillräckligt med kunskap. Det kan jag ge dig.

Boka nu (du skickas vidare till boka.se för att genomföra bokningen.)

Investering

Eventuell rabattkod anges vid första konsultationen.

Delbetalning är möjlig via Klarna, fråga oss så berättar vi mer.

Kostrådgivning


Konsultation - gratis


Ett tillfälle - 750 kr


Paket om 5 tillfällen - 3 500 kr


Paket om 10 tillfällen (rekommenderas) - 6 500 kr


Paket om 15 tillfällen - 9 500 kr

Bokningsvillkor


Bokning och betalning


Förfrågan kan göras via mail, yoga@pratyahara.se och bokningar görs enklast via boka.se


Fakturering och förskottsbetalning tillämpas (undantaget paket om 5 eller fler tillfällen, dessa kan delbetalas månadsvis vid förfrågan). Faktura skickas vid anmälan/bokning.


Vid bokning; maila information om ditt/företagets namn, fullständig postadress inkl postnr (behövs för fakturering), mailadress att skicka fakturan till samt vad och vem betalningen avser.


Bokade kostrådgivningspaket är personliga och ett påbörjat upplägg ej kan överlåtas. Det går däremot utmärkt att köpa och boka paket åt någon annan via presentkort och att överlåta upplägg som inte är uppstartade.


Eventuell avbokning och ombokning av inbokade tillfällen ska ske senast 24 timmar innan det aktuella tillfället påbörjas.


Bokning är bindande och gäller överenskommet datum och tid. Enstaka tillfällen och paket gäller under 12 månader från inköpsdatumet, förutom paketet om 15 träffar som gäller under 18 månader. Ej nyttjade tillfällen återbetalas ej.


Se våra Allmänna villkor och Integritetspolicy här.