Våra yogamattor

Visste du att korkskogar är världens näst viktigaste skogar för biologisk mångfald på jorden? Näst efter regnskogen.


Barken börjar att skördas när trädet är tjugofem år gammalt, och skördas sedan var tionde år.


Våra yogamattor är både giftfria och biologiskt nedbrytbara. De ger dig dessutom utomordentligt grepp under alla dina asanas. Ju svettigare du blir, desto stadigare står du. Spraya mattan med lite vatten innan yogapasset om du vill ha exceptionellt grepp från start.


Våra yogamattor är tillverkade av kork från Portugal och naturgummi från Malaysia. Korken är naturligt antibakteriell, ger bättre grepp ju fuktigare den blir och tack vare undersidan i naturgummi ligger den både platt och stadigt på alla underlag. Den ger dessutom bra dämpning för att vara skonsam mot dina leder. För att du ska få den bästa upplevelsen på yogamattan utan att behöva tänka på underlaget.

Korkmattan kommer i två varianter. En med chakrasymbolerna i ett tryck över hela mattan och en ren med bara loggan tryckt i mitten längst ner. En bärrem i bomull följer med varje matta för att du enkelt ska kunna ta den med dig vart du än går.


Mattorna är 183 cm långa och 61 cm breda.

Vikt: 2,9 kg.


Och så klart har du alltid öppet köp i 30 dagar* från att du mottagit mattan, så prova den hemma i lugn och ro.

Tips!

Så tar du hand om din korkmatta

Lufta mattan innan du börjar använda den, och torka av mönstret med en fuktig trasa för att ta bort överflödig färg innan du använder den första gången.


Rulla ihop mattan med korken utåt för att förhindra att det blir sprickor i korken, och se till att den är helt torr innan du rullar ihop den.

*Köpvillkor:

Varje vara anges med pris inklusive moms. Vid eventuell retur står köparen för returfrakten. Din ångerrätt gäller under 30 dagar, kontakta oss för att nyttja ångerrätten. Observera att du inte har ångerrätt om varan skadats på grund av din vårdslöshet, du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du mottog den.

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR och du har rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi finns här för dig som vill ha en vän på vägen längs med din spirituella resa. Resan mot dig själv. Vi håller dig i handen när du behöver det, och pushar dig framåt när du behöver det.

© Pratyahara