Våra yogamattor

Visste du att korkskogar är världens näst viktigaste skogar för biologisk mångfald på jorden? Näst efter regnskogen.


Barken börjar att skördas när trädet är tjugofem år gammalt, och skördas sedan för hand vart tionde år.


Våra yogamattor är både giftfria och biologiskt nedbrytbara. De ger dig dessutom utomordentligt grepp under alla dina asanas. Ju svettigare du blir, desto stadigare står du. Spraya mattan med lite vatten innan yogapasset om du vill ha exceptionellt grepp från start.


Våra yogamattor är tillverkade av kork från Portugal och naturgummi från Malaysia. Korken är naturligt antibakteriell, ger bättre grepp ju fuktigare den blir och tack vare undersidan i naturgummi ligger den både platt och stadigt på alla underlag. Helt utan skadliga silikoner eller råoljebaserad plast.


Mattorna ger dig dessutom bra dämpning för att vara skonsam mot dina leder. För att du ska få den bästa upplevelsen på yogamattan utan att behöva tänka på underlaget.

Korkmattan kommer i två varianter. En med chakrasymbolerna i ett tryck över hela mattan och en ren med bara loggan tryckt i mitten längst ner. En bärrem i bomull följer med varje matta för att du enkelt ska kunna ta den med dig vart du än går.


Mattorna är 183 cm långa och 61 cm breda.

Vikt: 2,9 kg.

Tjocklek: 3 mm


Och så klart har du alltid öppet köp i 30 dagar* från att du mottagit mattan, så prova den hemma i lugn och ro.


Investering: 600 kr styck, inkl. bärrem.

Frakt tillkommer med 95 kr.

Du beställer enklast en matta genom att maila yoga@pratyahara.se

ange ditt namn, adress och telefonnummer (för leveransavisering).


Eller klicka hem en av våra auktioner på Tradera.

Tips!

Så tar du hand om din korkmatta

Lufta mattan innan du börjar använda den, och torka av mönstret med en fuktig trasa för att ta bort överflödig färg innan du använder den första gången.


Rulla ihop mattan med korken utåt för att förhindra att det blir sprickor i korken, och se till att den är helt torr innan du rullar ihop den.

Vad våra kunder säger:

*Köpvillkor:

Varje vara anges med pris inklusive moms. Beställda varor skickas inom 48 timmar till ditt närmaste postombud. Vid eventuell retur står köparen för returfrakten, om produkterna är betalda så återbetalas hela beloppet till köparen efter godkänd retur. Om produkterna ännu inte betalats så markuleras fakturan. Din ångerrätt gäller under 30 dagar, kontakta oss för att nyttja ångerrätten. Observera att du inte har ångerrätt om varan skadats på grund av din vårdslöshet, du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du mottog den.


Vi erbjuder betalning via Swish och Banköverföring, vid köp över Tradera även Traderabetalning.

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR och du har rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.


Här kan du läsa våra allmänna villkor och integritetspolicy.